Het Pad van de Vrouwelijke Krijger

WEEKEND voor WILDE VROUWEN

Vrouwen dragen het universum in zich. Ze dragen in hun zijn een enorme creatieve kracht die niet alleen geboorte kan geven aan kinderen, maar ook aan de schoonheid van de kosmos in de vele aspecten ervan. Tijdens dit kleurrijke weekend ga je als groep en in de kudde paarden op weg naar dit ‘sacrale zijn’ en viert het leven zelf samen met andere vrouwen.
We werken met wat zich aandient in de natuur, met de kudde ijslanders, met rituelen, deelcirkels en lichaamswerk. We vieren onze innerlijke wereld, door er de ruimte aan te geven, door ruimte te maken voor flow en samen ‘zijn’.

Uw begeleiders:

10367820_10205950451508879_2308197536463594754_n

Hilde Goris is sterk verbonden met de plantenwezens, de elementalen en onze moeder aarde. Ze brengt dit weekend samen met Sofie vanuit haar elfenwijsheid en haar sjamanistische kennis over krijgerschap, maar ook vanuit de diepte van haar zijn als vrouw en moeder.

IMG_0100

Sofie Deburchgrave leeft met haar dochters tussen haar kudde Ijslandse paarden. Doorheen haar diepe verbinding met deze fijngevoelige wezens komt ze steeds meer in contact met de wilde wijze vrouw in haarzelf en opent voor de deelneemsters het pad naar Authenticiteit en Hartverbondenheid.

Voor info en reservatie:

www.wildeganzen.be

hilde.goris@wildeganzen.be