SoulHorses
"Kom tot rust in alle puurheid, in het midden van de natuur. En groei!"

Agenda

KALENDER 2019 - geplande activiteiten:
ZAT 19 OKT Basisreeks
Body in (e)motion

Organisatie en begeleiding: Geata - Sonia Krahy
Zaterdag 19 okt van 11u tot 13:15u
Meer info en inschrijving.

Start op ZAT 28 SEPT
Reiki 1 cursus

Begeleiding: Soulstainability ®, Inge Hindriks
Zaterdag 28 september van 10u tot 13u
Meer info en inschrijving.

ZAT 19 OKT
Reconnective Bodywork

Organisatie en Begeleiding: Wim Stultiens.
zaterdag 19 oktober telkens van 14u tot 17u
Meer info en inschrijving.

ZAT 16 NOV
1e kennismaking met spiritualiteit

Organisatie en Begeleiding: Patricia Schellekens.
zaterdag 16 november van 10u tot 16u
Meer info en inschrijving.

Testimonials.

Met een klein hartje en een heleboel zenuwen ging ik naar Nathalie toe. Na een babbel en de wandeling op het prachtige domein, verdwenen ze en maakten ze plaats voor nieuwsgierigheid.

Nathalie legde uit dat we eerst wat mest zouden scheppen, zodat ik contact kon maken met de paarden alsook met mezelf en ik daarna een paard mocht uitkiezen. Ooooh kiezen! Mijn zinnen zette ik al meteen op het mooie beige paard. Wat een pracht van een beest… . Helaas was dit buiten de zwarte pony gerekend. Het werd immers al snel duidelijk dat ik met hem zou “werken”.

Wat ik zo fijn vond aan deze ervaring, was dat het voelen en het ervaren centraal stond. Even uit mijn hoofd, contact maken en stilstaan bij wat er zich vanbinnen afspeelt. Wat een verademing… .

Daarnaast ervoer ik ook een enorm gevoel van rust. Deels door de omgeving, de paarden, maar ook door de coaching van Nathalie. Deze kan ik het best omschrijven als rustig, warm, zacht, weinig woorden (enkel waar nodig en er dan nog eens boenk op) en zonder oordeel. Dit laatste maakte het voor mij gemakkelijker om me open te stellen.

Ik vond het best wel confronterend hoe haarfijn de paarden mijn energie oppikten en een spiegel waren voor wat er zich vanbinnen afspeelde. Ook zaken die ik ver had weggestopt en waar ik weinig of geen voeling meer mee had.

Ik werd me enorm bewust van mijn pijnpunten, gevoeligheden. Bovendien werd het me ook duidelijk waarom ik tegen bepaalde zaken aanliep en waarom bepaalde thema’s steeds weer op mijn pad kwamen.

 

Ik had ook een heel intens moment met een paard i.v.m. het verdriet dat ik niet kon plaatsen bij het overlijden van mijn grootmoeder. Het moment kan en wil ik niet beschrijven, omdat het met woorden niet te vatten is. Het zou enkel maar afbreuk doen aan het moment.

Wat ik wel kan zeggen, is dat het verdriet er volledig mocht zijn. Ik liet het toe, doorleefde het en liet het tegelijkertijd los. Tranen rolden over mijn wangen, het paard dicht bij mij hielp me dit mee te dragen en daarna voelde ik zo veel opluchting en zelfs vreugde.

Eenmaal thuis nam ik de canvasdoek met de foto van mij en mijn grootmoeder. Het lukte me voor het eerst in zoveel jaar om er werkelijk naar te kijken. Niet met pijn, maar met een gevoel van dankbaarheid en hij kreeg dan ook meteen een plaatsje aan de muur in onze living.

Achteraf bekeken was dit eigenlijk het begin van mijn “zoektocht” naar bewustwording en de start van mijn groeiproces. Het heeft zo veel in gang gezet en daar ben ik Nathalie EN de paarden enorm dankbaar voor. Een echte aanrader… .

Tinne Van Dingenen

Ruimte huren voor jouw activiteiten of workshops?

Wij stellen verschillende ruimtes ter beschikking voor het geven van coachingsessies, workshops, voordrachten en trainingen.

Als je zelf aan de slag wil gaan, huur je bij SoulHorses één van de ruimten, binnen of buiten. Het is een ideale locatie voor professionals en hun cliënten. De ruimtes werden zorgvuldig gerenoveerd, met veel hout en duurzame materialen. Ze worden ter beschikking gesteld voor een ½ dag, een dag of langer.
Meer info.

Contacteer ons:

Wij ontmoeten je graag.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0859 063 177

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement