Creatief Levensverhaal Workshop ‘Book of Life’

Foto @Hilde Goris
foto@Hilde Goris

Ben jij ook een vrouw die met enige moeite terugblikt op haar levenspad? Ben jij ook die vrouw die zich haar leven heel anders had voorgesteld? Heb je een paar stevige hobbels en kuilen moeten nemen in jouw verhaal? Dan is ‘Book of life’ een workshop voor jou. Samen met een klein groepje andere vrouwen verwerk je je verhaal tot een mooie art journal, een kleurrijk en creatief levensboek, een kunstwerk buiten de lijntjes, zoals jouw leven ook was.

Naast het creatieve gedeelte is er ook het samenzijn met vrouwen, de herkenning en verbondenheid in gevoel, het ontdekken van je diepe kracht en schoonheid in rustige helende rituelen en oefeningen, en een veilige begeleiding door Hilde, die als healer en vrouw de kwetsbare momenten weet op te vangen waar nodig. In de periodes tussen de workshops en het ritueel werk je zelfstandig verder aan je levensboek, maar inspiratie, ideetjes en vooruitgang kunnen worden gedeeld in een gesloten chatgroep! Als je jezelf minder creatief vindt, krijg je technieken en inspiratie aangereikt

We werken zoveel mogelijk buiten onder de bomen, en bij regenweer, onder een afdak.

Omdat in een weekend een heel levensverhaal maken een hele uitdaging is, horen bij deze weekendworkshop nog een introductiedag en een afsluitend ritueel rond je leven als vrouw bij een heilige Mariabron. Daarna pas wordt de cirkel losgelaten.

Bijdrage : 280 EUR voor de vierdaagse traject + gebruik creatief materiaal
245 EUR voor het verblijf en de maaltijden.
70 EUR voor de introductieworkshop en het boek zelf
Afsluitende ceremonie : inbegrepen in het traject

Hilde Goris:
“Ik begeleid de vrouwengroep in deze week vanuit mijn elfenwijsheid en mijn sjamanistische kennis, maar ook vanuit de diepte van mijn zijn, als vrouw, als moeder. Ook mijn pad was immers hobbelig en kleurrijk, zeker niet standaard. Mijn verbondenheid met de plantenwezens, de elementalen, en onze moeder aarde spelen altijd een grote rol in al mijn vrouwencirkels en in de vrouwenweekends die ik regelmatig in België organiseer. Ik ben ook draagster van het Wereldzand en kinderlichtwerker. Maar daarnaast ben ik in België full time healer, kindercoach en trainer. Ik geef trainingen in krijgskunst en healing, maar heb vanuit mijn tien jaar ervaring praktisch toepasbare maar krachtige opleidingen voor het bedrijfsleven ontwikkeld. Samen met mijn partner Klaas geef ik ook retraites, bijvoorbeeld voor mensen die herstellende zijn van een burnout of de manvrouwretraite deze zomer.”

meer info en inschrijving:

http://www.wildeganzen.be