Meditatie bij de paarden

heartfulness

In een rustige en sfeervolle omgeving, midden in de natuur, kom je helemaal tot rust en ontspanning. Gedurende een tweetal uurtjes nemen we je samen met de paarden mee op pad. We maken contact met onszelf, de natuur en ons onderbewustzijn.

De meditatie wordt begeleid door Beatrijs Verheijen en Liesanne Boeren. Tijdens de meditaties komen verschillende thema’s, verhalen en visualisaties aan bod. Tussendoor nemen we ook de tijd om te reflecteren en kijken daarbij naar wat de paarden ons te zeggen hebben.

We werken in kleine groepjes van max. 6 personen. Dit om de paarden niet te overbelasten. Zij gaan namelijk samen met ons op pad in het energetische veld van de meditatie. De paarden voelen vervolgens aan waar er blokkades zitten en komen ons ondersteunen in het helingsproces.

Wat?
In een rustige, sfeervolle omgeving kom je helemaal tot rust om daarna ontspannen aan je dag te beginnen. De paarden gaan samen met ons op pad in de meditatie. Ze voelen aan waar blokkades zitten en komen ondersteunen in het healingsproces.

We werken in groepen van 6 personen. De meditatie zal begeleid worden door Beatrijs Verheijen, Liesanne neemt vervolgens de reflecties op zich en staat stil bij wat de paarden te vertellen hebben.

Practische info:

Data 2019: april – augustus

– woensdag 10/04, van 19u – 21u.

– woensdag 8/05, van 19u – 21u.

– woensdag 12/06, van 19u – 21u.

– woensdag 3/07, van 19u – 21u.

– woensdag 14/08, van 19u – 21u.

Kostprijs: 60 euro per persoon.
Wil je je graag inschrijven voor de hele reeks? Dat kan! Bovendien kan je dan van een korting genieten, in plaats van €300 betaal je dan €240.

Wil jij er graag bij zijn of heb jij nog een vraag?
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar:

liesanne@heroncoaching.be

  • Met Liesanne Boeren en Beatrijs Verheijen
    Meditatie tussen de paarden @ soulhorses
  • Meditatie tussen de paarden