SoulHorses

“Kom tot rust in alle puurheid, in het midden van de natuur. En groei!”

Meditatie bij de paarden – Heartfulness

@Liesanne Boeren

In een rustige en sfeervolle omgeving, midden in de natuur, kom je helemaal tot rust en ontspanning. Gedurende een tweetal uurtjes nemen we je samen met de paarden mee op pad. We maken contact met onszelf, de natuur en ons onderbewustzijn.

De meditatie wordt begeleid door Beatrijs Verheijen en Liesanne Boeren. Tijdens de meditaties komen verschillende thema’s, verhalen en visualisaties aan bod. Tussendoor nemen we ook de tijd om te reflecteren en kijken daarbij naar wat de paarden ons te zeggen hebben.

We werken in kleine groepjes van max. 6 personen. Dit om de paarden niet te overbelasten. Zij gaan namelijk samen met ons op pad in het energetische veld van de meditatie. De paarden voelen vervolgens aan waar er blokkades zitten en komen ons ondersteunen in het helingsproces.

In een rustige, sfeervolle omgeving kom je helemaal tot rust om daarna ontspannen aan je dag te beginnen. De paarden gaan samen met ons op pad in de meditatie. Ze voelen aan waar blokkades zitten en komen ondersteunen in het healingsproces.

We werken in groepen van 6 personen. De meditatie zal begeleid worden door Beatrijs Verheijen, Liesanne neemt vervolgens de reflecties op zich en staat stil bij wat de paarden te vertellen hebben.

Data 2019:

April – augustus:

– woensdag 10/04, van 19u – 21u.

– woensdag 8/05, van 19u – 21u.

– woensdag 12/06, van 19u – 21u.

– woensdag 3/07, van 19u – 21u.

– woensdag 14/08, van 19u – 21u.

Kostprijs: 60 euro per persoon.
Wil je je graag inschrijven voor de hele reeks? Dat kan! Bovendien kan je dan van een korting genieten, in plaats van €300 betaal je dan €240.

Wil jij er graag bij zijn of heb jij nog een vraag?
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: liesanne@heroncoaching.be

Liesanne Boeren
Paard- en life coaching voor wie vooruit wil.

Mijn naam is Liesanne Boeren. Al van in mijn jeugd ben ik gefascineerd door mensen en de helende kracht die dieren, paarden in het bijzonder, op ons kunnen hebben. Deze interesse bracht mij op een mooi pad, dat van paardencoach. Ik specialiseerde mij binnen het vak van paardencoach in het begeleiden van hoogsensitieve personen. Samen gaan we op zoek naar hoe we hetgeen dat binnenin je leeft op een vlotte manier naar buiten kunnen brengen. We gaan op zoek naar hoe je echt voor jezelf kan gaan staan en naar wat jij nodig hebt om te vliegen met sterke vleugels. Persoonlijke of professionele vraagstukken kunnen aan bod komen. Coaching kan echter ook wanneer je wil doorgroeien in je persoonlijke ontwikkeling. In dat laatste geval ervaar je dus niet per sé een probleem of oncomfortabel gevoel maar vind je het leuk om jezelf uit te dagen en op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf. Met de inzet van paarden creëer ik meer diepgang in het coachproces. Het paard is namelijk een goede maatstaf voor je ontwikkelingsproces omdat het paard steeds reageert vanuit het hier en nu. Daarbij komt dat we in het contact met het paard ook onszelf terugzien. Dit maakt het mogelijk om snel tot inzichten te komen en jouw unieke verhaal te ontdekken. We zijn allemaal onderweg, het is echter niet voor iedereen altijd even duidelijk waar naartoe. Het is mijn missie om mensen te helpen met het vinden van hun bestemming en het zoeken naar het pad ernaartoe. Meer info? Een afspraak?

Schrijf je nu in:

Wij ontmoeten je graag.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0670.726.294

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement