SoulHorses

“Kom tot rust in alle puurheid, in het midden van de natuur. En groei!”

Meditatie/Mindfulness in de Epona ruimte

Iedereen kan leren mediteren.

Als we mediteren geven we aandacht aan het nu. 

We geven aandacht aan wat zich aandient en we laten het los. 

Meditatie is geen ademhalingsoefening, het is een proces van observeren, aandacht geven en loslaten. 

Zonder oordeel. Mediteren helpt je om die inwendige pauze knop te vinden. 

Het helpt je om stress te verminderen, je zelfvertrouwen te vergroten en beter te slapen.

Data 2019:

Heel het jaar door 

Op dinsdagavond van 20:15u tot 21:15u

Ook tijdens de vakantie

Coaching en begeleiding op maat

Toen ik zoveel jaar geleden voor het eerst op een yoga mat ging zitten, had ik totaal geen verwachtingen. Was dit wel iets voor mij? Was ik hier niet te actief voor? Kon ik niet beter 10km gaan lopen? Ik werd meteen gebeten door de yoga microbe: Vinyasa yoga, Hatha Yoga, Ashtanga Yoga om dan uiteindelijk bij de allerzachtste vorm thuis te komen, mijn geliefde Yin Yoga. Ik bleef bij Yin hangen omdat het mijn gevoel en lichaam bij elkaar bracht. De mooie en liefdevolle yoga vorm heeft mijn lichaam sterker gemaakt en “onderdelen gerepareerd” die waren beschadigd door de wetenschap. De verdieping in de yoga en het effect op het bindweefsel en de spieren waren een openbaring, een ervaring die in graag deel.

Schrijf je nu in:

Wij ontmoeten je graag.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0670.726.294

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement