Bewuste ondernemer ?

Ben jij een bewuste ondernemer en kom jij graag samen voor netwerking?

ONT-MOETEN

Is een informele netwerk avond voor ondernemende dames en/of startende ondernemende dames. Die graag ideeën, vragen, kennis willen uitwisselen of gewoon graag een borreltje doen in het gezelschap van gelijkgestemden.

Wat bieden wij:

Een schitterende yoga zaal waar per avond één deelneemster, als start van de avond, een demo/introductie training of activiteit kan geven van een half uur tot maximaal drie kwartier.

Twee tafels in de ‘spotlight’ waar twee deelneemsters hun producten gedurende de avond kunnen tonen, laten proeven, ervaren en eventueel verkopen.

Twee lange tafels in huiselijke sfeer, om wat te drinken, knabbelen, bij te kletsen en te genieten.

Ook is het mogelijk om je (h)eerlijk eet/drinkbare producten in de spotlights te zetten zonder dat je er zelf bij bent. Wij kopen dan bij jou, met korting, jouw mooie producten en wij bieden deze aan op onze ONT-MOETEN netwerkavond. Als jij dan zorgt voor foldertjes en/of achtergrond informatie over jouw product en waar deze te verkrijgen is. Dan zorgen wij voor de promotie van jouw producten in ons netwerk.

Heb je interesse om een demo/introductie van jouw training of activiteit in de yoga zaal te geven of wil je graag jouw product(en) in de spotlights zetten? Laat ons dit dan weten via de mail: info@spiritofthesun.euof een persoonlijk bericht, dan plannen we dit in.

Praktisch:

Bijdrage € 20,- voor iedere bezoekster/deelneemster 

Wanneer:

Vrijdag 19 april 19:00-22:00 uur

Vrijdag 31 mei 19:00-22:00 uur

 

Warme groet,

Daniëlle Davidse – Spirit of the Sun

Nathalie De Ceunynck – SoulHorses