Versterk jullie verbinding

Sta je er nog wel eens bij stil dat jullie verbinding echt uniek en heel bijzonder is? Dat je je kind geboren hebt zien worden en dat het nu een kind is met een eigen wil en eigen voorkeuren en eigen uitdagingen? Jouw rol als ouder verandert continu als je kind ouder wordt. Dat kan soms best wat uitdagingen met zich meebrengen.  

Jullie zijn niet voor niks samen. Jullie hebben elkaar veel te leren! Soms kan je kind je grootste spiegel zijn. Je kind daagt je uit om continu opnieuw naar je eigen stukken te kijken. 

Om jullie band te versterken en elkaar nog beter te leren kennen, hebben we de Ouder-Kind Retraite georganiseerd. Omdat we weten hoe belangrijk de band tussen ouder en kind is. Omdat we weten hoe makkelijk het is om op te gaan in de waan van de dag en elkaar als het ware te “vergeten”.
Omdat we weten hoe fijn het is om weer even echt te verbinden en samen te leren en leuke dingen te doen!

We organiseren deze magische ouder-kind retraite op de prachtige boerderij van SoulHorses. Samen met de paarden en andere dieren gaan we aan de slag, midden in de natuur. Jullie zijn van harte welkom! 

Over ons

Wij zijn Katja en Ilaria. Samen met de paarden begeleiden we jou en je kind om weer echt met elkaar te verbinden.

Juist nu we zelf al volwassen zijn, beseffen we pas hoe belangrijk de band met onze ouders is. Katja haar vader is helaas al vroeg overleden. Daarnaast kampen de moeder van Katja en de vader van Ilaria met ziekte. Dat maakt dat we ons beseffen hoe kwetsbaar onze ouders zijn en dat we juist nu meer dan ooit bewust de tijd maken om samen te zijn.

Na diverse succesvolle ouder-kind workshops, besloten we nu te gaan voor een Retraite! Een andere omgeving, langer samen zijn en met overnachtingen. Leuke en leerzame oefeningen, het verzorgen van de dieren, spelen, samen zwemmen in het zwembad en samen niksen. 

Samen met Nathalie verzorgen een fantastisch weekend voor jullie waar jullie volledig ontzorgd worden.  

Een weekend lang leren over jezelf en elkaar, plezier maken, de dieren verzorgen en “zijn” in de natuur

Gewoon even “niks” moeten en plezier maken. Hoe fijn is dat? Het programma wordt intuïtief ingevuld. Oefeningen doen met de paarden, de paarden borstelen, het verzorgen van de kippen, konijnen, honden en katten, knutselen, spelen in de tent, springen op de trampoline, zwemmen in het zwembad… alles kan! 

Als kind kun je hier helemaal jezelf zijn en lekker spelen. Als ouder mag je hier gewoon “zijn” en eindelijk eens in de hangmat met dat ene boek. 

Praktisch

Wanneer

3, 4 en 5 mei OF 13, 14 en 15 mei 

Aanmelden & meer informatie over de Ouder-Kind Retraite: https://theclevercompany.nl/ouder-kind-retraite/ 

Toe aan rust, maar wil je liever alleen komen om aan jezelf te werken? Kom dan naar de Weekend Retraite: https://theclevercompany.nl/weekend-retraite/ 

Ben je een ondernemer? Dan ben je ook van harte welkom op de Business Retraite. Meer daarover lees je hier:

https://coloursofhappiness.nl/business-retraite