Nikola Gies

“Als de groepsdynamiek in je team niet helemaal vlot loopt en je wil ontdekken waarom, kan een teambuilding met betrekking van  paarden wonderen doen. Je versterkt niet alleen de band met je collega’s. Alle leden van je team ondervinden zélf waar werkpunten zijn en hoe deze kunnen opgelost worden. Coaching met paarden werkt ervaringsgericht. Zo kan iedereen, door aanpassing van zijn/haar gedrag, onmiddellijk zien wat voor een effect gedragsverandering kan hebben!” Nikola Gies, paardencoach.

Een teamcoaching-traject met een paardencoach legt de relaties bloot in een team. Wat is leiderschap? Wie heeft welke rol? Hoe voelt zich iedereen in zijn rol? Hoe communiceren jullie? Wat zijn werkpunten? Een sessie maakt jullie bewust van verschillende patronen en laat jullie ervaren hoe talenten beter ingezet kunnen worden. Dus niet alleen voor een team, maar ook voor een ambitieuze medewerker of een leidinggevende kan zo’n (al dan niet individuele) sessie een openbaring zijn.

Een intensief teamcoaching-traject bestaat uit verschillende fasen. 

• Tijdens een intakegesprek met de leidinggevende of het teamhoofd wordt besproken wat de situatie is en de doelen aangestreept worden. Eventueel komt er een tweede gesprek met het team.
• De teamcoaching zelf duurt een halve of volledige dag, op het domein van SoulHorses, en wordt begeleid door twee coaches. 

• De verworven ervaringen en gedragsveranderingen worden in het dagelijkse werkleven geïntegreerd. Na een maand volgt de coach in een persoonlijk gesprek met de teamleider op in hoe ver er veranderingen te zien zijn, wat er ondertussen beter werkt en welke dingen helemaal nog niet werken.
Eventueel volgen hieruit nog individuele sessies of zelfs nog een teamcoaching. Ook na 6 maanden volgt er nog een evaluatiegesprek tussen de coach en de teamleider. 

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0670.726.294

Volg ons op Facebook: