SoulHorses

“Kom tot rust in alle puurheid, in het midden van de natuur. En groei!”

Reiki 1 cursus

Wat is Reiki? Een beetje context.

Universal Life Energy. Reiki is levensenergie die wij allen bezitten en waarvan de bomen groeien… het is een beoefening, een van origine Japanse healing art. Reiki is een behandeling. Je kunt jezelf, anderen en situaties, processen of gebeurtenissen behandelen met Reiki. Reiki behandelingen brengen wat je nodig hebt. Dit is vanuit zielsperspectief bekeken en niet perse gelijk aan wat je wilt…

Reiki Usui Shiki Ryohois de naam van het systeem waarin ik ben ingewijd in Reiki en opgeleid tot Reikimaster. Dit systeem is ontstaan via de afstammingslijn van Mikao Usui en de lineage Bearers Chujiro Hayashi, Hawayo Takata en Phyllis Lei Furumoto Johannes Reindl is de huidige Grand Master en Lineage Bearer Usui Shiki Ryoho. Deze houders van de energetische lijn houden de essentie van de energie en bewaren de vorm van de beoefening.

Waarom zou jij Reiki willen leren?

Reiki brengt heart-mind balance.  

Reiki kan talenten in je wakker maken.

Reiki is een niet oordelende manier van helpen, waarmee je jezelf en anderen kunt ondersteunen voor het hoogste goed van allen.

Je kunt je aangetrokken voelen tot Reiki omdat je graag met je handen wil kunnen helen.

“Wat Reiki precies voor jou en met jou doet is persoonlijk. Het verschilt van persoon tot persoon. Het brengt balans. Soms door eerst aan de oppervlakte te brengen wat nog geheeld wil worden in jou.”

Data 2019:

Wanneer?  Zaterdagochtend 28 en zondagochtend  29, maandagavond 30 september en dinsdagavond 1 oktober. De ochtenden van 10:00u – 13:00u en de avonden van 19:00u tot 22:00u. De Reiki 1egraads klas bestaat uit 4 opeenvolgende dagen en dan telkens 3 uur les. Iedere sessie ontvang je een inwijding, een les en beoefening. Tussen de sessies moet je thuis ook oefenen.

Aanmelding: telefonisch bij Inge Hindriks +31(0)653783384, of bij de organisator Patricia Schellekens, Reikistudent van Inge: +32(0)472/484 024. e-mail: hetzoeklicht@telenet.be.

Investering: 150 euro voor de Reiki 1 graad, en 45 euro voor de overige kosten (locatie, verplaatsing, etc.) totaal 195 euro. Wil je de klas herhalen? Dat kan! Neem dan contact op met Inge. De investering hiervoor is 50 euro voor het meelopen van de klas, uiteraard zonder de inwijdingen. Je bent immers al ingewijd. En 45 euro voor de overige kosten. Dus 95 euro in totaal.

Waar?

Soulhorses, Oude Lillebaan 17, 2275 Gierle, België

Inge Hindriks
Reikimaster Inge Hindriks

Inge Hindriks (1974) is Reikimaster en Psycholoog. Sinds 2006 begeleidt ze vanuit Soulstainability® organisaties en individuen naar de passie van hun ziel. Ze schrijft, onderwijst en inspireert vanuit wat haar raakt. In 2000 werd ze ingewijd in Reiki. In 2002 leerde ze Reiki II Ze herstelde van de ingrijpende gevolgen van een ongeluk. Die revalidatieweg bracht haar dichter bij haar intuïtie. In 2014 werd ze ingewijd tot Reikimaster na jarenlange opleiding door Phyllis Lei Furumoto. Inge begeleidt vanuit vertrouwen, innerlijk weten en aanwezig zijn. Ze werkt in Mierlo, Nederland en in de Abdij van Postel, België en waar ze gevraagd wordt, wereldwijd. Ze is getrouwd en moeder van een zoon. Ze is Talentencoach en internationaal opleider van coaches. Op dit moment is ze bezig een Reikicentrum op te zetten in Chereshovo, Bulgarije.

Schrijf je nu in:

Wij ontmoeten je graag.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

 

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0859.063.177

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement