Shin-Do®️ – oud

Shin-Do®️

 is de Japanse energie leer, de leer van Innerlijk Kracht. Gebaseerd op de vier natuur wetten van KI, de universele levensenergie.

In deze twee daagse training leer je dat iedereen KI bezit. En dat er alleen een verschil is in ontwikkeling en bewustzijn. Per dagdeel behandelen we één natuurwet en werken we in tweetallen om ons deze natuurwet eigen te maken. We leren voelen wat er met ons lichaam/energieveld gebeurt als we deze natuurwet toepassen en ook wat er gebeurt als we dit niet doen.

De training is praktisch en is erop gericht dat je het geleerde gemakkelijk in je dagelijkse leven kan toepassen. We leren én ervaren hoe het voelt om in onze Kracht te staan en welke invloed de vier natuurwetten hierop hebben.

Waarom meedoen

  • Je wordt je bewust/nog bewuster van je eigen lichaam/energieveld en daarmee je Innerlijke Kracht
  • Je geeft gemakkelijker je grenzen aan en hebt minder moeite met conflicten
  • Je leert wat de valkuilen zijn die je Innerlijke Kracht ondermijnen
  • Je ervaart hoe jij zelf jouw Innerlijke Kracht versterkt

Voor wie

  • Iedereen die zich aangesproken voelt
  • Trainers/therapeuten die willen leren om energetisch bij zichzelf te blijven tijdens het werken met cliënten
  •  Iedereen die ‘grip’ wil krijgen op het begrip Innerlijke Kracht
  • Mensen die zich regelmatig ‘klein’ voelen en willen ervaren hoe ze dit kunnen veranderen

De trainster

Daniëlle Davidse is opgeleid in Shin-Do, de Japanse energie leer en het Inca Sjamanisme, in de lijn van The Four Winds opgericht door Alberto Villoldo en het Inka Pad onderwezen door Juan en Ivan Nuñez del Prado.

En heeft als missie om de kennis van de energetische wereld en de healingstechnieken voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven.

Ze doet dit op een rustige liefdevolle manier in individuele sessies en groepstrainingen, waarbij integriteit en empowerment centraal staan.

Praktisch

Zaterdag en zondag 15 en 16 december 2018
9:30 – 10:00 uur Welkom en ontvangst
10:00 – ca 16:30 uur training

Bijdrage € 235.- te reserveren via eventbrite
Lunch, drinken en versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs. Bij dieet wensen, dit zo spoedig mogelijk via de mail laten weten.

We werken in kleine groepen met minimaal vier en maximaal acht personen. Dit om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.

Wat neem je mee

  • Comfortabele losse kleding en een paar extra sokken
  • Een schrijfblokje en pen/potlood.

Voor meer informatie

Spirit of the Sun – Daniëlle Davidse – 0472 674 924 – info@spiritofthesun.eu, www.spiritofthesun.eu

Extra informatie

De training wordt afgesloten met een certificaat. Dit certificaat is geldig bij het Nederlof centrum  te Amsterdam als toelating voor de opleidingen Aura touch en Reiki Practioner.

De naam Shin-Do®️ is beschermd en mag alleen gebruikt worden door gecertificeerde docenten van het Nederlof centrum.

Overnachting is niet inbegrepen in de prijs, dit is echter wel mogelijk. Indien gewenst laat het ons dan zo spoedig mogelijk via de mail weten. De bijkomende kosten dienen ter plaatse contant betaald te worden aan SoulHorses. SoulHorses rekent € 15, – voor de avondmaaltijd en € 25, – voor de overnachting in een gedeelde kamer met ontbijt.