✨ Online Soundhealing concert ✨

Echt even een moment voor jezelf, maar dan vanuit je eigen huis!
Zaterdag 28 november 20:00 uur

De kracht van sound, klank en vibraties op je lichaam en geest

Soundhealing is een methode om je trilling in positieve zin te beïnvloeden. Alles bestaat uit trilling, en tussen trilling ontstaat resonantie. Je wordt ondergedompeld in een bad van harmoniserende klanken. Met een open houding kan je hierbij meer balans in jezelf toelaten.

Via ‘oer’-instrumenten, sjamanistische liederen, boventonen, … ga je mee op een reis naar het harmonisch veld van de aarde alsook van je eigen lichaam. De zuivere klanken en geuren brengen je doorheen deze unieke beleving dichter bij jezelf en stimuleren je zelf herstellend vermogen. Je mag het gezellig maken in je eigen huis, liggend op een comfortabel matje in zacht kaars- of schemerlicht, met je favoriete decoratie/kristallen, eventueel plaats om te bewegen,… Je krijgt alle ruimte om tot jouw stiltepunt te komen, in verbinding te staan met je kern en een positieve, levenskrachtige trilling door je heen te laten stromen.

Wat mag je verwachten: boventoonzang, spiritliederen, icaro’s, tibetaanse klankschalen, didgeridoo, handpan, aardende klanken, diverse fluiten, naar het einde wat meer ritmische energieke instrumenten …

Geert Kumpen is heel zijn leven gepassioneerd door klank, trilling. Zo is hij spontaan doorgegroeid van een klassieke muziekopleiding naar intuïtief musiceren.

Nu door alle verscherpte maatregelen helaas tijdelijk niet live mogelijk, maar gelukkig wel online, vanuit je eigen huis!

Een online soundhealingconcert, wat zijn de voordelen?

 
Een online soundhealingconcert betekent:

– Een soundhealing ervaren vanuit je eigen huis, volledig corona proof.
– De mogelijkheid om gezellig samen te luisteren met je gezin.
– Dat je kunt luisteren ongeacht je woonplaats, door heel België en heel Nederland.
– Dat je na het concert meteen naar bed kunt, zonder een rit naar huis.
– Echt even een moment voor jezelf in deze gekke tijd
— je kan een intieme eigen ruimte creëren, waar je kan liggen,
meezingen, dansen,…

Luister alvast een voorproefje door de video te beluisteren!

Wat anderen zeggen:

Het nodigt uit om los te laten en je volledig te laten meedrijven in de zee van klanken die jijzelf en jouw instrumenten voortbrengen. Ik heb elke cel van mijn lichaam voelen trillen.” Claudia

“Ik ben heel blij dat Geert sinds kort bij SoulHorses ligconcerten organiseert. Ik geniet er iedere keer weer van. Er is plaats voor alle emoties. Ik heb gehuild en verdriet ervaren, maar ik heb me ook ontzettend gelukkig gevoeld. De soundhealing was een diepe reis naar mezelf waarin ik mocht loslaten wat ik niet meer nodig had en diepe dankbaarheid in mezelf heb ervaren.” Ilaria

Hoe werkt de Online Soundhealing?

Als je je aanmeldt via het onderstaande formulier, ontvang je eerst een bevestigingsmail. Een paar dagen van te voren ontvang je via de mail de uitnodiging voor de online Soundhealing.

De soundhealing vindt plaats via Zoom, een online tool voor bijeenkomsten.

Je klikt via de uitnodiging op de link en dan wijst het zich echt vanzelf uit! Je bent niet zichtbaar in beeld en we kunnen jou niet horen.

Het is niet moeilijk, iedereen kan het. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding.

Je kunt de zoom meeting openen via zowel de computer als via de telefoon of de ipad. Het is aan te raden om de soundhealing met een koptelefoon of via een goede muziekinstallatie te beluisteren. De opname zal met kwalitatieve microfoons gebeuren zo kan je genieten van een optimale beleving.

Een moment voor jezelf!

Iedereen die bij SoulHorses komt heeft hetzelfde doel: zichzelf echt leren kennen op een dieper niveau én rust en ontspanning vinden in de dagelijkse hectiek. Dat is waarom wij deze soundhealings zo graag organiseren, in samenwerking met Geert. Klank en geluid zorgen voor een diepe werking op je hele systeem. 

Door mee te doen met de online soundhealing, pak je dus echt een moment voor jezelf, ook al is het in je eigen huis. Je kiest ervoor om 1,5 uur rust te nemen. Om te laten ontstaan wat er mag ontstaan.

Praktische informatie

De online soundhealing vindt plaats op zaterdagavond 28 november van 20:00 tot 21:30. Vanuit je eigen huis dus! Maak het jezelf comfortabel met een heerlijke plek om te liggen (ons advies: je eigen zachte matras of een lekkere bank, een paar kaarsjes, eventueel ruimte om te bewegen). Verder hoef je niks te doen, alleen te “zijn” en te ontvangen!

De investering: slechts €17,50 euro

Je inschrijving is officieel bevestigt als je de betaling hebt overgemaakt.
Gelieve het bedrag van €17,50 euro over te maken op de rekening van SoulHorses vzw:

BE52 7340 4313 5909 van met vermelding van je naam + Soundhealing Online 
 

Alles is energie! De energie werkt door, ook al ben je niet op de boerderij.

Maak de magische reis naar binnen! Doe mee met het online soundhealingconcert

We zijn dankbaar dat je meedoet en voor je steun! Zo kunnen we Geert en zijn bedrijf ondersteunen.

– Zaterdag 28 november 2020 – 

Vragen die je wellicht nog hebt:

Ik kan niet op 28 november, kan ik op een andere dag meedoen? 

Ja, waarschijnlijk gaan we dit vaker doen! Hou de pagina in de gaten voor meer informatie of stuur even een mail info@soulhorses.be

Kan ik de opname los kopen?

We nemen het concert op. Je kunt het voor dezelfde prijs aanschaffen. Neem hiervoor even contact op!