SoulHorses

“Kom tot rust in alle puurheid, in het midden van de natuur. En groei!”

Vuurceremonie

De vuurceremonie wordt door veel oude volken gebruikt om zich opnieuw af te stemmen op de hartslag van Moeder Aarde, een moment van bezinning, met het vuur als bondgenoot om wensen en intenties te bekrachtigen of een keerpunt aan te duiden.

Deze ceremonie heeft vele gezichten, zo is ze ingetogen en sereen en zo is ze luidruchtig en dynamisch. Dit alles afhankelijk van de intentie en setting van de avond.

De vuurceremonie start na het gezamenlijk opbouwen van de houtstapel en het geven van een kleine inleiding hoe het vuur te benaderen. De Heilige Ruimte wordt geopend en we beginnen te chanten onder begeleiding van de drum en/of ratel. Dit doen we om het vuur en de deelnemers op elkaar af te stemmen en om de focus te bewaren.

Als het vuur vriendelijk is kunnen de deelnemers hun intentie/wens door middel van een brandbaar voorwerp aan het vuur geven. Wanneer iedereen geweest is, wordt de Pacha Mama stick aan het vuur gegeven en krijgen de ‘Spirits van het land’ een moment om van het vuur te genieten. Hierna wordt de ceremonie gesloten en is de cirkel open voor een kopje thee en de mogelijkheid om ervaringen te delen.

De begeleidster

Daniëlle Davidse is opgeleid in de lijn van The Four Winds opgericht door Alberto Villoldo en het Inka Pad onderwezen door Juan en Ivan Nuñez del Prado.

En heeft als missie om het Peruaanse Sjamanisme (de kennis van de energetische wereld en healingstechnieken) voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven.

Daniëlle doet dit op een rustige liefdevolle manier in individuele sessies en groepstrainingen, waarbij integriteit en empowerment centraal staan.

Data 2019:

Telkens op zaterdag:

Klik hier voor de data in de agenda

18:30 – 19:00 welkom en ontvangst

19:00 tot ca 22:00u vuurceremonie

Bijdrage: €25,- te boeken via

Eventbrite:

https://www.eventbrite.be/e/vuurcirkel-tickets-44267789149

P1020665
Praktisch
Wat neem je mee?
  • Aan het weer aangepaste kleding/schoenen, de ceremonie is buiten, ook als het regent.
  • Een brandbaar voorwerp, bv een takje/dennenappel/papier/ed. waar je jouw intentie in kan blazen om door het vuur te laten bekrachtigen.
  • Drum of ratel als je deze hebt.
  • Je medicijnbuidel, als je deze hebt.
  •  

Voor meer informatie

 
Daniëlle Davidse
Sjamanisme – vuurcirkels – Shin-Do – Vision Quest

De trainster Daniëlle Davidse is opgeleid in Shin-Do, de Japanse energie leer en het Inca Sjamanisme, in de lijn van The Four Winds opgericht door Alberto Villoldo en het Inka Pad onderwezen door Juan en Ivan Nuñez del Prado. En heeft als missie om de kennis van de energetische wereld en de healingstechnieken voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven. Ze doet dit op een rustige liefdevolle manier in individuele sessies en groepstrainingen, waarbij integriteit en empowerment centraal staan.

Spirit of the Sun is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, healing en stervensbegeleiding. Waarbij gewerkt wordt op het energetische niveau en de gebruikte hulpmiddelen en technieken voornamelijk uit het Inca Sjamanisme komen.

Schrijf je nu in:

Wij ontmoeten je graag.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0859 063 177

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement