Vuurcirkel mét een verhaal

Stap in de mystieke wereld van de Vuurcirkel mét een verhaal.

Verhalen en sagen werden/worden door de stammen gebruik om wijsheden en legenden levend te houden en om Heilige kennis aan elkaar door te geven. De vuurceremonie wordt door veel oude volken gebruikt om zich opnieuw af te stemmen op de hartslag van Moeder Aarde, een moment van bezinning, met het vuur als bondgenoot om wensen en intenties te bekrachtigen.

Marijke ‘De VertelSter’ zal de vuurcirkel inleiden met twee schitterende verhalen die geweldig goed aansluiten bij de intentie van de vuurceremonie.

Daniëlle ‘Inka Sjamane’ zal de vuurceremonie begeleiden, doormiddel van het vuur en de deelnemers op elkaar af te stemmen. Het geven van een kleine inleiding, hoe het vuur te benaderen. Waarna de deelnemers hun intentie, door middel van een brandbaar voorwerp, aan het vuur kunnen geven. Als iedereen geweest is wordt de Pacha Mama stick aan het vuur gegeven en krijgen de ‘Spirits van het land’ een moment om van het vuur te genieten. Hierna wordt de ceremonie gesloten en is de cirkel open voor een kopje thee met de mogelijkheid om je ervaringen en verhalen te delen.

De begeleidsters

Marijke Goossens ‘De VertelSter’ van 1001 Verhalen is een gepassioneerd storyteller. Oeroude verhalen die van generatie op generatie werden doorverteld, haalt zij vanonder het stof.

Hoe het publiek in het verhaal gezogen wordt en meegevoerd wordt naar andere werelden is een ware kunst. Of het nu verhalen zijn met een hoek af, met humor en deugnieterij of verhalen die werkelijk jouw ziel beroeren, Marijke weet steeds de essentie mooi te pakken. Laat je verwonderen.

Daniëlle Davidseis opgeleid in de lijn van The Four Winds opgericht door Alberto Villoldo en het Inka Pad onderwezen door Juan en Ivan Nuñez del Prado.

En heeft als missie om het Peruaanse Sjamanisme (de kennis van de energetische wereld en healingstechnieken) voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven.

Daniëlle doet dit op een rustige liefdevolle manier in individuele sessies en groepstrainingen, waarbij integriteit en empowerment centraal staan.

Praktisch

Zaterdag 22 september

18:30 – 19:00 welkom en ontvangst

19:00 tot ca 22:00 Vuurceremonie

Bijdrage: €35,- te boeken via

https://www.eventbrite.be/e/vuurcirkel-met-een-verhaal-tickets-45698197539

Wat neem je mee?

  • Aan het weer aangepaste kleding/schoenen, de ceremonie is buiten, ook als het regent.
  • Een brandbaar voorwerp, bv een takje/dennenappel/papier/ed waar je jouw intentie in kan blazen om door het vuur te laten bekrachtigen.

Voor meer informatie: