SoulHorses

“Kom tot rust in alle puurheid, in het midden van de natuur. En groei!”

Waarnemend verbinder

Energie is de barometer!

Walter Mees is een geboren incubator.

In zijn 17 jaar ervaring als eigenaar van o.a. cafés,
clubs en restaurants (totaal van 12) in Antwerpen, is hij er telkens in geslaagd deze tot een uitzonderlijk succes te maken.

Met een uitmuntende omzet en florerend personeel. Walter is een horeca expert, dat is meer dan duidelijk.

Met de sleutel tot overtuiging dat energie een emotie op wandel is, opent hij alle deuren.

Hierbij combineert hij kennis en ervaring, waarbij hoog-sensitiviteit, intuïtie en logisch denken de maatstaf is, gecomplimenteerd met een sympathieke persoonlijkheid.
Als u op zoek bent naar een constante cashflow en overvloed, dan is dit uw man!

Bent u een ondernemer met of zonder een businessplan en op zoek naar de perfecte locatie om uw bar of restaurant te openen?

Walter stemt af, enkel energetisch vanuit buikgevoel en open waarneming op uw omgeving/pand/concept.

Zonder enige kennis van een financieel plan kan hij ter plaatse uitleggen welke investeringen en jaarlijkse omzet uw horeca-zaak zal draaien. Door samen op pad te gaan mag u een uitgebreid en eerlijk onderzoek verwachten, waar alle facetten aan bod komen, en per slot een open en eerlijk advies.

Deze evaluatie helpt u tot daadkracht in uw toekomstige zaak, en beantwoord alle uitdagingen en valkuilen. Met als resultaat een sociaal-zakelijk leven waar tijd een partner is.

Met voor uw start-up een op maat gemaakt businessplan om het vervolgens samen met u te ontrollen door passende verbindingen te maken en in een presentatie aan eventuele investeerders te presenteren.

Hier vinden we de juiste locatie, ondersteunen u in het ontwerp, eventuele renovatie en interieur en screenen het geschikte personeel en bedrijfsleiders, passend bij u en bij uw concept.

Het coachen van personeel is een logisch gevolg om hen van a tot z tot de perfecte ambassadeur van uw onderneming te maken. Advies en ondersteuning is aanwezig in elke stap om uw zaak tot een succes te maken. Dankzij u, samen met u en door u.

Bent u als eigenaar op zoek naar een uitbater of een oplossing om uw leegstaande pand te transformeren tot een florerende zaak? Dankzij een scherpe budgettering is de basis voor herstructurering van uitgaven ten behoeve van groeibevorderende activiteiten een feit. Wij zorgen voor meer vrije tijd, meer positieve energie en, het meest belangrijk, een groei in rendement.
Positieve en duurzame marketing is essentieel. Kampt u met uitdagingen in uw bestaande zaak en heeft u interne coaching nodig? Een korte screening van uw personeel kan al snel de kwaliteit verhogen.
Samen creëren wij een nieuwe focus om u te ondersteunen in uw management. Door middel van individuele en open dialogen filteren wij de essentie van uw vraag en bieden wij u handvaten die bijdragen tot een vreugdevolle beleving voor jouw personeel.

Met een duidelijke visie: Energie is de barometer!

Schrijf je nu in:

Wij ontmoeten je graag.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Walter Mees
Gsm +32 475/37 05 55
E-mail: info@soulhorses.be

Nathalie De Ceunynck

Oude Lillebaan 17
2275 Gierle

Ond.nr. 0859.063.177

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement