WEEKENDRETRAITE MET DE PAARDEN

Eindelijk die rust waar je al zolang naar verlangt!

Het leven is soms een rollercoaster. Altijd in beweging. Met leuke, en minder leuke dingen. Er gebeurt tegenwoordig zoveel om ons heen, dat we onderschatten wat de impact is, zeker na een onrustige periode. En als je dan een moment voor jezelf hebt, komt er altijd wel weer iets tussen of vind je het heel lastig om jezelf de rust te gunnen. Niet zeuren, gewoon doorgaan. Soms is dat ook de makkelijkste manier, omdat je dan niet echt naar jezelf hoeft te kijken. Want wat als je echt die rust neemt? Als je alle emoties de ruimte geeft? Wat komt er dan los

Speciaal voor jou hebben we een mini vakantie ontwikkeld, namelijk een weekend retraite met de paarden. Een weekend helemaal voor JOU!

Omdat je het waard bent om echt even tijd voor jezelf te hebben.

We begeleiden jou liefdevol naar de beste versie van jezelf!

Over ons

Wij zijn Katja en Ilaria. We weten zelf hoe moeilijk het is om bij jezelf te blijven in een wereld die continu iets van je verlangt. Een wereld waarin je eigenlijk nooit goed genoeg bent, omdat er altijd nog wel iets te doen is. Precies daarom hebben we dit weekend opgezet! We kennen elkaar van de opleiding Psychosociale therapie met de hulp van paarden. We hebben de afgelopen jaren al honderden mensen mogen begeleiden en lopen graag een stukje mee op jouw pad.

Samen met hulp van Nathalie van Soulhorses, die ons ontzorgt, wordt het een fantastisch weekend op een prachtige locatie.

RUST, PLEZIER, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & PAARDENCOACHING

Het Retraite weekend staat in het teken van rust, plezier en persoonlijke ontwikkeling.

Waar sta je? Hoe gaat het eigenlijk met je? Wat zou je willen veranderen? Wat mag je loslaten? Hoe kun je meer plezier ervaren in je dagelijks leven tussen al die “moetjes” door?

De paarden gaan je helpen om jouw stukken aan te kijken!

Coaching met paarden is heel erg effectief en bovendien verfrissend en vernieuwend. Je komt meteen bij de kern. Hoe komt dit nou? We werken met het natuurlijke gedrag van paarden. Paarden zijn namelijk prooi- en kuddedieren. Ze zijn onwijs gevoelig, wat ervoor zorgt dat ze kunnen overleven. Daarnaast speelt leiderschap een belangrijke rol in de kudde, wat je ook kunt inzetten tijdens de coachsessies.

Verder vullen we het programma intuïtief in en mag je doen wat goed voelt voor jou. Je “moet” helemaal niks dit weekend. Je mag gewoon jezelf zijn en aangeven wat je nodig hebt. Meer over het programma lees je op de pagina.

Samen met hulp van Nathalie van Soulhorses, die ons ontzorgt, wordt het een fantastisch weekend op een prachtige locatie.

Praktisch

Wanneer

16, 17 en 18 april 2021 OF 20, 21 en 22 augustus 2021

Meer lezen en aanmelden kan via deze link: https://theclevercompany.nl/weekend-retraite

Ben je een ondernemer? Dan ben je ook van harte welkom op de Business Retraite. Meer daarover lees je hier:

https://coloursofhappiness.nl/business-retraite

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
B-2275 Lille (Gierle)

E-mail: info@soulhorses.be

Ond.nr. 0859 063 177

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement