BUSINESS RETRAITE MET DE PAARDEN VOOR ONDERNEMERS

Business Retraite met de paarden

Vanuit rust & nieuwe inspiratie aan jezelf en aan je bedrijf werken

Een weekend om stil te staan bij waar je staat en plannen te maken voor je bedrijf, op een liefdevolle manier die bij jou past. Een combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en om knopen door te hakken

RUST, PLEZIER, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & PAARDENCOACHING

Het Business weekend staat in het teken van rust, plezier, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk de ontwikkeling voor je praktijk.

 

Over ons

OVER ONS

Wij, Ilaria en Katja, weten wat voor uitdagingen het met zich meebrengt om een eigen bedrijf te hebben. Je wordt continu weer uitgedaagd in je eigen proces en om te doen wat nodig is, om bij de volgende stap te komen. Katja kijkt moeiteloos door patronen heen, en Ilaria weet precies hoe je marketing inzet, zichtbaarheid vergroot en tot een volgende stap komt.

De paarden gaan je helpen om jouw stukken aan te kijken!

Werken met de paarden aan je praktijk voor meer cliënten, waarom eigenlijk? Waarom is het werken met de paarden zo effectief?

Ze geven je hele snelle inzichten vanuit hun natuurlijke gedrag. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Paarden zijn heel sensitief omdat dat belangrijk is om te kunnen overleven. Ze scannen continu hun omgeving om te kijken of ze nog wel veilig zijn. In de kudde is er één die de leider is, die de kudde veilig houdt. Als je met het paard in de bak staat, vorm je een mini kudde.

Jij bent je praktijk! Wat er gebeurt als jij met de paarden in de bak staat, dat gebeurt ook in jouw dagelijks leven en in je praktijk.

Verder vullen we het programma intuïtief in, waarbij we ook werken aan je praktijk. Daarnaast mag je doen wat goed voelt voor jou. Je “moet” helemaal niks dit weekend. Je mag gewoon jezelf zijn en aangeven wat je nodig hebt. Meer over het programma lees je op de pagina.

Samen met hulp van Nathalie van Soulhorses, die ons ontzorgt, wordt het een fantastisch weekend op een prachtige locatie.

Praktisch

Wanneer:

  • 23, 24 en 25 april 2021

  • 3, 4 en 5 september 2021

Welkom op de Business Retraite. Meer daarover lees je hier:

https://coloursofhappiness.nl/business-retraite

Ben je geen ondernemer dan ben je ook van harte welkom op de Retraite voor particulieren. Meer daarover lees je hier:

https://theclevercompany.nl/weekend-retraite/

Nathalie De Ceunynck
Gsm +32 475/87 34 24

Oude Lillebaan 17
B-2275 Lille (Gierle)

E-mail: info@soulhorses.be

Ond.nr. 0859 063 177

Volg ons op Facebook:

Copyright SoulHorses

Algemene voorwaarden

Huisregelement