Yoga op maandagavond

Hatha Yoga

Iedere maandagavond van 19:00u tot 20:00u

Hatha Yoga is de basis van alle yogavormen: er wordt vooral aandacht besteed aan ademhalingstechnieken, rustige stretches en relaxatie…
De eigenlijke uitdaging is jezelf leren voelen, voelen tot waar jouw lichaam kan gaan,
je grenzen opzoeken en voelen hoever jij zelf in de houdingen kan komen.

Resultaat: je bent na een uurtje helemaal uitgerust en bezit na verloop van tijd een heleboel simpele technieken om jezelf tot rust te brengen in de meeste situaties.

Iedere maandag van 19-20u in de Epona ruimte.
Geen les tijdens de schoolvakanties

 

Wie geeft er les ?

0_0_0_0_144_144_csupload_69058462

Els

In 2008 heb ik mijn eerste lesje Yoga gehad ergens in een tuin in Vorselaar. Een hele spontane en super krachtige Yogales. Deze les zal me steeds bij blijven als mijn eerste Yogales. Een jaar later pas ben ik begonnen met de wekelijkse lessen in Vorselaar.
Daar is mijn passie voor Yoga ontstaan.
Later ben ik langzaam aan opleidingen OkidoYoga gaan volgen bij Luc Covents en Gwenda Dispersyn te Kessel. Ik heb grote delen van hun 2 jaarlijkse basis opleiding gevolgd op mijn eigen tempo van 2012 tot 2016. Ik heb mijn eigen programma kunnen samen stellen. Dat was voor mij belangrijk, zo kon ik mijn eigen Yogakennis verzamelen en deel laten maken van mezelf. Gelijklopend en als passionele Yogastudente ben ik Benny gaan vervangen.
Op dit moment geef ik elke week mee les.

In september 2016 ben ik een Yoga Coach/ docent basisjaar gestart bij Veele Declercq.


0_0_0_0_140_195_csupload_69417972

Imelda

Sinds 2005 volg ik Yogalessen. Als beginnende Yogi ging ik naar de eerste lessen in Antwerp Yoga bij Elsie Mathijssens. Daar werd ik gebeten door de microbe. Ook tijdens mijn vier jarig verblijf in de Cevennes in Frankrijk volgde ik Yogalessen bij Jean Marc Dangelo. Ik vormde mezelf in verschillende vormen van lichaamswerk. Zo volgde ik een vierjarige opleiding tot acteur vertrekkend vanuit lichaamswerk. En in 2004 schoolde ik me tot Rots en Water-trainer. Rots en Water is een psychofysieke competentie-training met als basis stevig staan in een sterk lichaam en met een gezonde geest. Psychofysiek werk en dus ook Yoga brengt je opnieuw in contact met je eigen lichaam.Yoga geeft me rust en de nodige zorg voor mijn lichaam en geest. Het voelt zo goed om te bewegen en mijn grenzen op te zoeken.

In september 2016 ben ik een Yoga Coach/ docent basisjaar gestart bij Veele Declercq.

Zij geven Yoga te Poederlee – Gierle – Beerse – Turnhout – Ranst – Wechelterzande

Imelda Kames
0486 91 98 29

Els Van Dyck
0485 28 28 13

Voor meer info:

www.sattvayoga.be