Chakraleer 3-daagse

13, 14 en 15 juni 2022

 Wat houdt Chakraleer in?

Chakra’s zijn een ingangspoort naar je innerlijke weten. Als je de werking van de Chakra’s begrijpt, heb je een goed handvat om je zelfhelend vermogen te stimuleren. In deze 3-daagse gaan we op zoek naar de oorsprong, de achtergrond en de praktische tips om de Chakra’s in balans te houden. We gebruiken Yoga en meditatie om te doorvoelen wat er verteld wordt en we gaan dieper in op de kleurenleer, die onlosmakelijk is verbonden met de Chakraleer. 

Hoe ziet een dag Chakraleer eruit?

We beginnen om 10u met enkele Yogahoudingen om ons lichaam voor te bereiden op het integreren van de kennis. Elk Chakra wordt besproken, je leert het te voelen, en hoe je de onbalans kan ontdekken. We gaan dieper in op de kleurenleer, die onlosmakelijk is verbonden met de Chakraleer. Elk dagdeel wordt afgesloten met een meditatie om de theorie te doorvoelen. In de pauzes kan je naar buiten om even te recupereren van wat er losgemaakt wordt in je lichaam. Om 17u sluiten we de dag af.

Chakraleer 3 daagse gegeven door Benedicte De Smet

Ben je nieuwsgierig naar wat er speelt in jouw lichaam? Heb je moeite met loslaten, zijn er angsten die onbewust spelen, wil je zoeken naar hoe je meer jezelf kan zijn zonder moeite?

Chakra’s zijn een ingangspoort naar je innerlijke weten. Als je de werking van de Chakra’s begrijpt, heb je een goed handvat om je zelfhelend vermogen te stimuleren. In deze 3-daagse gaan we op zoek naar de oorsprong, de achtergrond en de praktische tips om de Chakra’s in balans te houden.

Wie is Benedicte De Smet?

Als Gezondheidstherapeute, Shiatsutherapeute en Yogadocente ben ik me al vele jaren bewust van de onnoemelijke waarde van het zelfhelend vermogen van de mens. Het enige probleem is dikwijls dat velen van ons niet goed weten hoe dit aan te boren. Voor mij is Yoga een zeer waardevol stuk van de puzzel, omdat het naast de filosofie van het in vrede komen met jezelf en de wereld, ook de beweging stimuleert. Je wordt aangemoedigd om jezelf te verkennen, je grenzen te zoeken en te begrijpen wat je tegenhoudt. Dit is voor mij een levenslange zoektocht waarin ik probeer zoveel mogelijk mensen rondom mij te helpen.

Praktisch

Data: 13, 14 en 15 juni 2022

Start 10u tot 17u (poort open vanaf 9:30u)

Deelname:  €495 per persoon voor de 3 dagen (zonder overnachting)

Inclusief: vers gemaakte soep met bruin brood en salade rond 12u en tijdens de dag koffie, water, thee en versnaperingen

Meebrengen: Losse kledij dat comfortabel zit en stapschoenen

Je krijgt na afloop een syllabus en een certificaat.

Aanmelden voor Chakraleer       3-daagse

Vul hieronder je gegevens in om je plek te reserveren. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail.