Samenwerkingen

Samen begeleiden we jou naar je eigen natuur 

Samen kunnen we meer mensen helpen

Bij SoulHorses kunnen we het niet meer alleen. Daarom werken we met professionals met verschillende kwaliteiten en vanuit verschillende disciplines.
Hieronder maak je kort kennis met ons team! 
Soulhorses paardencoaching
Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Samenwerking: retraites / natuurbelevingskampen / marketing voor ondernemers

Ilaria organiseert retraites bij SoulHorses voor volwassenen, ondernemers en ouders & hun kinderen. Daarnaast begeleidt ze de kampen voor kinderen samen met Nathalie. Dat doet ze samen met haar lieve en eigenwijze paard Toes, die bij SoulHorses woont. De ondernemers die bij SoulHorses komen helpt ze daarnaast om hun bedrijf te laten groeien. Ook neemt ze een groot deel van de marketing van SoulHorses uit handen, zodat mensen in de omgeving ons beter weten te vinden. 

Soulhorses paardencoaching
An Adriaens – Vlinderklanken

Samenwerking: sound journey / klanktherapie

An is muziek- en klanktherapeute en verzorgt de sound journeys bij SoulHorses. Ze neemt je mee op reis in een bad van klank en stem! De helende effecten van deze trilling gaat letterlijk tot op cel niveau. Een avond of sessie bij An zorgt voor een diepe ontspanning en nodigt je uit om los te laten wat je niet meer nodig hebt. 

Soulhorses paardencoaching
Liesanne Boeren – Heron Coaching

Samenwerking: coaching bij de paarden & loopbaanbegeleiding

Liesanne begeleidt mensen bij de paarden, samen met haar paard Lena die ook op ons domein staat. Ze is al jaren leerkracht en werkt graag met tieners. Daarnaast begeleidt ze ook volwassenen die vastlopen in hun loopbaan. Je kunt bij haar terecht met loopbaancheques van de VDAB. 

Soulhorses paardencoaching
Tinne van Dingenen 

Samenwerking: stilte, natuurcoaching & soundhealing

Tinne laat je kennis maken met de stilte. Hierbij ervaar je de helende kracht van de natuur en stilte. Hoe is het om aanwezig te zijn? Om jezelf te ontmoeten? En wat heeft deze plek je te vertellen?

Daarnaast organiseert ze ook soundhealings. Kom thuis bij jezelf met alles wat er is. Welkom.