Samenwerkingen

Samen begeleiden we jou naar je eigen natuur 

Samen kunnen we meer mensen helpen

Bij SoulHorses kunnen we het niet meer alleen. Daarom werken we met professionals met verschillende kwaliteiten en vanuit verschillende disciplines.
Hieronder maak je kort kennis met ons team! 
Soulhorses paardencoaching
An Adriaens – Vlinderklanken

Samenwerking: sound journey / klanktherapie

An is muziek- en klanktherapeute en verzorgt de sound journeys bij SoulHorses. Ze neemt je mee op reis in een bad van klank en stem! De helende effecten van deze trilling gaat letterlijk tot op cel niveau. Een avond of sessie bij An zorgt voor een diepe ontspanning en nodigt je uit om los te laten wat je niet meer nodig hebt. 

Soulhorses paardencoaching
Joeri van Weereld – Paard & Weereld 

Samenwerking: instructie & les en coaching met de paarden

Joeri geeft les bij SoulHorses en combineert dit met coaching. Hoe jouw energie zelf is als je werkt met je paard, zegt immers alles over hoe je paard op jou zal reageren! De band tussen jou en het paard staat bij hem voorop. Hij geeft grondwerk en rijlessen, altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Soulhorses paardencoaching
Sofie Mariën – Paardencoach

Samenwerking: paardencoaching, dagbesteding en kampen

Mijn naam is Sofie Mariën en mijn passie en missie is om volwassenen, jongeren en kinderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling met de assistentie van paarden & pony’s. Tijdens een privé coachsessie zoeken we samen naar datgene wat jou belemmerd om in jouw kracht te gaan staan en je ervan weerhoudt om de juiste keuzes te maken die écht bij je passen. Soms moeten we even uit ons hoofd en terug naar ons gevoel en daarin kan ik jou samen met de paarden & pony’s in begeleiden.

Verder ben ik ook gecertificeerd trainer voor de ‘Pony Power voor Kids’ cursus waarin we in kleine groepjes kinderen met leeftijd van 7-11 jaar de sociale vaardigheden oefenen met de hulp van paarden & pony’s. Dit is een unieke training van 5 sessies van 2u die ondertussen op meer dan 50 locaties in België en Nederland aangeboden wordt.

Soulhorses paardencoaching
Els Maes, therapeut Chinese Geneeswijzen – TuiNa Wechel

Samenwerking: therapeutische behandelingen

Je kan bij mij terecht voor tuinabehandelingen, qigong en ooracupunctuur. Tuina maakt gebruik van de meridianen en acupunctuurpunten, maar er worden geen naalden gebruikt, wel verschillende druk- en massagetechnieken. Indien nodig worden ook mobilisaties toegepast om de stroming van de Qi (energie) te bevorderen. Ook cupping en guasha worden gebruikt om blokkades vrij te maken.
Wil je zelf aan de slag met je energie, dan kan je Qigong beoefenen. Ik leer je met plezier oefeningen aan waarmee je thuis verder aan de slag kan.

Soulhorses paardencoaching
Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Samenwerking: retraites / marketing voor ondernemers

Ilaria organiseert retraites bij SoulHorses voor volwassenen, ondernemers en ouders & hun kinderen. De ondernemers die bij SoulHorses komen helpt ze daarnaast om hun bedrijf te laten groeien. Ook neemt ze een groot deel van de marketing van SoulHorses uit handen, zodat mensen in de omgeving ons beter weten te vinden.