Locatie verhuur

Zoek je een fijne locatie voor je workshop, training of retraite midden in de natuur en tussen de paarden? Dan ben je hier goed!

Over SoulHorses & het domein

Een prachtige locatie in de natuur voor activiteiten binnen én buiten

Het domein van meer dan 8 hectare biedt veel mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Je kunt de locatie huren voor één dag, meerdere dagen en zelfs met overnachting. Hieronder lees je meer over het domein en over de mogelijkheden voor de verhuur. 

Workshopruimte – binnen

Mediteren? Soundhealing? Cursus aan de tafel? Alles kan! In de winter heerlijk met de open haard aan.

Op onze grote workshopruimte zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben beschikking over meditatiekussentjes en lekkere matrasjes, waardoor je met een grotere groep tegelijk kunt mediteren. Liever werken aan de tafel of in een grote cirkel! Dat kan ook. We bespreken graag samen de opstelling.

We beschikken over een grote houtkachel en er staan twee knusse zetels. De ruimte zo worden ingedeeld als nodig. Er zijn twee toiletten aanwezig.

Capaciteit

Meditatie / liggend: maximaal 25 personen
Zittend: maximaal 20 tot 25 personen 

paadencoaching soulhorses gierle
paadencoaching soulhorses gierle

Eetruimte

Behoefte aan een lunch of diner? Of kom je voor een overnachting en zit er ontbijt en diner bij? 

Dan ben je welkom in onze eetruimte, eigenlijk onze grote woonkamer. We serveren het eten hier in buffetvorm. We kunnen ook een BBQ verzorgen. Tijdens het eten kun je uitkijken over het domein en zie je de paarden. Wat voor seizoen het ook is, het is altijd een mooi uitzicht. 

We werken zoveel mogelijk met producten uit de tuin. Al onze gerechten worden vers bereid.

Dieetwensen of allergieën? Geen probleem!

Werken met de paarden

Werk je als paardencoach en heb je interesse om op onze locatie met de paarden te werken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Op onze locatie leven in totaal 13 paarden, verdeeld over 3 kuddes. We houden onze paarden zo natuurlijk mogelijk. Ze staan 24/7 buiten in een grote paddock paradise waar ze vrij kunnen rondlopen. Iedere kudde heeft zijn eigen schuilstal. We verzorgen ze dagelijks met veel liefde. We hebben paarden van alle leeftijden. De jongste is 5, de oudste is 25. 

Er zijn twee buitenpistes (een grote en een kleine) en een binnenpiste waar je met de paarden kunt werken. Halsters, poetsspullen en coachmateriaal is uiteraard op onze locatie aanwezig. 

Het werken met de paarden gaat altijd in overleg en is heel afhankelijk van onze eigen agenda. We zijn zuinig op onze paarden. Het is een vereiste om de paarden te leren kennen. 

paadencoaching soulhorses gierle
paadencoaching soulhorses gierle

Slapen 

Overnachten op onze locatie? Wakker worden met de geluiden van de vogels en de natuur? Dat kan!

Op onze locatie geven we regelmatig retraites of workshops inclusief overnachting. We hebben maximaal 10 slaapplekken ter beschikking met twee badkamers en 4 toiletten (inclusief begeleiding).  Er zijn nog twee extra douches en twee extra toiletten in het zwembad beschikbaar waar eventueel gebruik van gemaakt kan worden. 

Lichte kamers met bedden met orthopedische matrassen

Graag in een tent overnachten of je caravan of camper mee? Vraag naar de opties.

Pareltjes op onze locatie

paadencoaching soulhorses gierle
Zwembad

Van april t/m september kun je gebruik maken van het zwembad. Het zwembad is verwarmd en overdekt en er zijn twee grote kleedkamers, twee douches en twee toiletten. Een fijne toevoeging aan je retraite!

paadencoaching soulhorses gierle
Vuurplaats

We hebben een mooie vuurplaats voor een kampvuur op onze locatie. Indien gewenst en uiteraard afhankelijk van het weer kunnen we een vuur voor je aanmaken. We vragen een kleine meerprijs voor het gebruik van het hout. 

paadencoaching soulhorses gierle
Moestuin

We hebben een uitgebreide moestuin met een tuinkas waar verschillende groente en kruiden groeien zoals courgettes, pompoenen, zoete aardappel, prei, wortel, basilicum, munt en nog veel meer. We koken zoveel mogelijk met producten uit de tuin. 

paadencoaching soulhorses gierle
Dieren

Op onze locatie vind je, naast paarden, onze lieve honden, verschillende boerderijkatten, kippen en konijnen. Daarnaast zijn er overal om je heen dieren! Vogels, eekhoorntjes, uilen, eenden, egels… Hoe stiller je van binnen bent, hoe groter de kans dat je ze ziet. 

paadencoaching soulhorses gierle
Bomen en natuur

Op ons domein staan talloze oude en grote bomen. Ook staat de plek vol met eetbare planten en struiken voor onze paarden zoals, zwarte en witte els, de ruwe berk, winterlinde, meidoorn, haagbeuk, hondsroos en wilg. 

paadencoaching soulhorses gierle
Terras & zitplekjes

We hebben verschillende opties om buiten te zitten om te eten of te werken. Ook op het domein zijn verschillende zitplekjes met banken. Er zijn daarnaast hangmatten, plaids, houten zitjes en stoelen om het perfecte plekje te creëren! 

Natuur – Eenvoud – Aandacht – (P)aarden – Eigen stem/waarheid – Grenzen – Voelen – Beleven – Ervaringsgericht

Een impressie van onze locatie bij de verhuur

Prijzen voor locatieverhuur

Prijsindicatie

Het huren van onze locatie is altijd op maat, omdat we graag persoonlijk met je afstemmen wat je nodig hebt. Met of zonder lunch? Met of zonder overnachting? Met of zonder inzet van de paarden?

Je huurt onze locatie al vanaf €375 euro voor de hele dag, waarbij je de locatie exclusief tot je beschikking hebt. 

Zoek je een workshopruimte voor een kleine groep (bijvoorbeeld 4 personen)? Laten we dan overleggen wat er mogelijk is.

 

Contact

Wij ontmoeten je graag

Soulhorses heeft tot doel mensen te laten herinneren wie ze in weze zijn, door hen uit te nodigen om tot de kern te komen, zodat zij keuzes kunnen maken waar zij energiek, vreugdevol en gelukkig van worden.

Huren van de locatie

Voor meer informatie wat betreft locatie verhuur kunt je vrijblijvend contact met ons opnemen. We nodigen je dan graag uit om eens te komen kijken en maken een offerte op maat!

Privacy verklaring

Adres

Nathalie De Ceunynck

+32 475 87 34 24

Oude Lillebaan 17
2275 Lille (Gierle)

j

Bankrekeningnummer:

BE 79 7310 2341 1933

l

Ondernemingsnummer:

BE 0859.063.177