Soundhealing

Echt even een moment voor jezelf!

De kracht van sound, klank en vibraties op je lichaam en geest

Soundhealing is een methode om je trilling in positieve zin te beïnvloeden. Alles bestaat uit trilling, en tussen trilling ontstaat resonantie. Je wordt ondergedompeld in een bad van harmoniserende klanken. Met een open houding kan je hierbij meer balans in jezelf toelaten.

Geert Kumpen

Geert Kumpen is heel zijn leven gepassioneerd door klank, trilling. Zo is hij spontaan doorgegroeid van een klassieke muziekopleiding naar intuïtief musiceren.

Geert Kumpen

Geert Kumpen is heel zijn leven gepassioneerd door klank, trilling. Zo is hij spontaan doorgegroeid van een klassieke muziekopleiding naar intuïtief musiceren.

‘oer’ instrumenten, sjamanistische liederen, boventonen

Via ‘oer’-instrumenten, sjamanistische liederen, boventonen, … ga je mee op een reis naar het harmonisch veld van de aarde alsook van je eigen lichaam. De zuivere klanken en geuren brengen je doorheen deze unieke beleving dichter bij jezelf en stimuleren je zelf herstellend vermogen.

Boventoonzang, spiritliederen, icaro’s, tibetaanse klankschalen, didgeridoo, handpan, aardende klanken, diverse fluiten, naar het einde wat meer ritmische energieke instrumenten …

Wat anderen zeggen

“Het nodigt uit om los te laten en je volledig te laten meedrijven in de zee van klanken die jijzelf en jouw instrumenten voortbrengen. Ik heb elke cel van mijn lichaam voelen trillen.”

Claudia

“Ik ben heel blij dat Geert sinds kort bij SoulHorses ligconcerten organiseert. Ik geniet er iedere keer weer van. Er is plaats voor alle emoties. Ik heb gehuild en verdriet ervaren, maar ik heb me ook ontzettend gelukkig gevoeld. De soundhealing was een diepe reis naar mezelf waarin ik mocht loslaten wat ik niet meer nodig had en diepe dankbaarheid in mezelf heb ervaren.”

Ilaria

Wanneer

28
jan
2022

Soundhealing concert is VOLZET 

Locatie SoulHorses
Tijd
20.00u – 21.30u
Kosten €25,-

Soundhealing

28 januari 2022

Door Geert Kumpen
Locatie
Soulhorses
Tijd 20.00u – 21.30u
Kosten €25,-

Sfeer impressie

Praktische informatie

De soundhealing vindt plaats op vrijdagavond 28 januari van 20:00 tot 21:30 uur bij SoulHorses. Inloop is vanaf 19.30 uur.

*De soundhealing duurt 1,5u
**Trek makkelijk zittende kleding aan.
***Matjes zijn aanwezig, die hoef je dus NIET zelf mee te nemen. Je mag wel zelf een dekentje en een kussentje meenemen.

Je betaling geldt als confirmatie. Betalen is mogelijk op rekening van Soulhorses.
BE79 7310 2341 1933 met vermelding van je:
Naam + “Soundhealing” + datum.

Deelname €25,-

Maak de magische reis naar binnen!

Vragen die je wellicht nog hebt

Heb je nog vragen? Misschien vind je hier het antwoord.

Ik kan niet op deze dag, kan ik op een andere dag meedoen?

Ja, als er voldoende animo is gaan we dit vaker doen! Hou de pagina in de gaten voor meer informatie of stuur even een mail info@soulhorses.be